Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Uitgewoond in IBIZA - deel 2 - 2428 keer gelezen
De volgende morgen toen ik wakker werd had ik kramp in zowel m地 kutje als
m地 kontje.
De drie binken waren ondertussen ook wakker en vroegen of ik nog zin had, nou nu even niet maar vanavond best wel weer jongens.
Ik besloot lekker weer naar het strand te gaan en sprak af om elkaar tegen de avond weer te ontmoeten. Na een klein half uurtje kwam ik bij het strandje aan en zocht daar
een lekker plekje aan de zijkant waar het niet al te druk was.
Na een uurtje of twee, ik was ondertussen al weer lekker geil geworden door de zon die lekker op m地 kutje scheen,kwam er een vrouw naast me liggen ik schatte haar zo地 35 jaar met een volle D cup een kompleet geschoren kutje met lekkere ronde kont en helblond haar, ze stelde zich voor als Petra.
Goede middag ook lekker aan het zonnen zei ze, ja heerlijk want ik was bekaf na gister zei ik tegen haar. Hoe bedoel je vroeg ze het is toch vakantie toen vertelde ik haar van m地 avontuurtje van gisteren.
Na het hele verhaal aangehoord te hebben vroeg Petra of ze mee mocht ze had inmiddels ook wel een natte kut gekregen van mijn verhaal.
Ja, hoor ga lekker mee vanavond zei ik, kom jij dan vanavond maar naar mijn plekje
daar komen de jongens mij weer ophalen om te stappen.
Tegen vijf uur gingen we lekker naar huis om te douchen enz. en ik sprak om acht uur af met Petra.
Om stipt acht uur ging de bel ik was nog niet eens aangekleed want ik kon het weer niet laten om ff met mezelf te spelen dus dan maar zo.
Ik deed de deur open daar stond Petra en die keek me geil aan, zo nog niet aangekleed Juanita, nee nog geen tijd voor gehad lachte ik met een geile blik in m地 ogen. Hebben we nog even of komen ze ons zo al ophalen vroeg Petra ze zouden hier om tien uur zijn, O dan hebben we dus nog tijd genoeg en ze begon zich ineens uit te kleden.
Wat ga je nou doen vroeg ik nou dat zie je toch schatje zei Petra en ze trok me ineens naar haar toe en kuste me vol om m地 mond, ik had nog nooit een vrouw gekust maar kreeg het ineens wel heel erg warm.
Ze duwde me richting de slaapkamer zo m地 bed op Petra drukte m地 benen uit elkaar en begon lekker over m地 klitje heen te wrijven. Ik kreeg het steeds warmer en begon steeds harder te kreunen,vind je het lekker vroeg ze JAAAAA ga door ik ga zo komen. Nee, nog niet zij Petra nog ff wachten hoor, ze begon me nu overal te kussen en te likken tot ze bij m地 kutje ( wat ondertussen drijfnat was) aankwam. Ze begon zachtjes in m地 klitje te bijten en schoof toen 2 vingers naar binnen langzaam pompte ze die op en neer hup een 3de en toen een 4de ik begon steeds harder te hijgen en werd steeds natter MEEEEERRRR ik kan meer hebben gilde ik laat me in hemelsnaam komen Petra. Toen vouwde ze haar hand samen en zette die tegen m地 kutlipjes aan en begon langzaam steeds harder te duwen tot m地 lippen helemaal strak opgezwollen tegen haar hand aan zaten, hij past niet zij Petra jawel doorduwen ik kan het hebben hoor, ze zette alle kracht die ze had en toen floepte heel haar hand m地 kutje in.
Ze begon nu als een wilde furie te pompen in m地 kutje JAAAAAA neuk me met je vuist maak me klaar ALSTJEBLIEFT laat me komen hijgde ik, steeds harder ging ze te keer tot ik gillend klaarkwam en versuft op het bed bleef liggen.
Toen ik na ongeveer 20 minuten een beetje bijgekomen was zij Petra nu is het jou beurt om mij te verwennen Juanita, OK niet meer dan fair zij ik tegen haar en ze kwam met haar gladde kutje boven op m地 gezicht zitten. Zo en nu likken zij Petra ik had helemaal geen aansporing meer nodig zo geil was ik nog steeds en begon eerst lekker met m地 tongetje tussen die gladde lippen door te gaan zo naar haar inmiddels opgezwollen klit en weer naar achter ineens verplaatste Petra zich zodat haar mooie bruine sterretje bij m地 tong terecht kwam. Ik begreep de boodschap en begon haar poepgaatje te likken en ik stak m地 tong er voorzichtig in en draaide hem rond in het kleine gaatje, nog maagd hier vroeg ik, het is zo lekker strak. Ja m地 kontje is nog maagd hoor, ik stak ineens 2 vingers in haar gaatje en ze begon harder te kreunen en het sap liep over m地 kin heen met m地 vingers kneep ik in haar klitje en schokkend kwam ook zij klaar.
Zo en nu douchen en aankleden want ze komen ons zo ophalen zij ik tegen Petra.
Ik trok een ultra kort zwart latex rokje aan met een rood latex topje waardoor je m地 tepels goed kon zien zitten en een paar zwarte lak laarzen met hakken van ongeveer 12cm. Zo jij ziet er geil uit zeg zij Petra waar gaan we eigenlijk heen straks, ik zou het niet weten ze zouden me verrassen zeiden ze vanmorgen.
Kwart voor 10 de bel ging en daar stonden Patrick Dave en Steve ga je mee Juanita wat dacht je dan riep ik maar mag zij ook mee dit is Petra en zij wilde ook wel zo een nachtje meemaken. OK maar dan moet ze wel bij iemand op schoot zitten hoor geen
probleem hoor zij Petra met een glimlach als ik maar mee mag met jullie.
Dus wij met zijn allen de auto in en zoals afgesproken moest Petra dus bij een van de boy痴 op schoot mag ik bij Steve op schoot dan en ze keek Steve met een geile blik aan. Nou zo地 blonde seksbom mag er bij mij wel op zitten hoor zij hij lachend.
Zo reden we weer richting IBIZA stad waar alle clubs waren Petra zat ondertussen
maar te draaien op de schoot van Steve, zo jij hebt ook een flinke bobbel daartussen
zij Petra, vind je het gek met zo地 lekker stuk op m地 paal die wil wel hoor, nou nog ff wachten hoor zij ik straks mag je.
Eenmaal aangekomen in de stad en na de auto geparkeerd te hebben liepen we het centrum van de stad in, gaan we niet naar de Pascha vanavond vroeg ik omdat we via een paar smalle straten naar boven het centrum inliepen. Nee, vanavond niet maar dat zie je zo wel hoor. Ik was nu toch wel erg benieuwd waar we nu weer heen gingen. Na 5 minuten kwamen we aan bij een nacht/seksclub live shows stond er op een aankondigings bord we zijn er zij Dave vanavond gaan we hier feesten ik keek Petra aan zo van O jee waar zijn we nu in verzeild geraakt.
Dave betaalde de entree en we gingen met z地 allen naar binnen het was een sfeervol ingerichte ruimte met achter in een groot podium wat spaarzaam verlicht was. Op het podium waren een man en een vrouw met een act bezig, maar het was
niet geheel duidelijk wat ze aan het doen waren, omdat er een man voor ons stond.
Ze deden iets met een brandende kaars Petra en Ik probeerden ons langs hem heen te wringen. Kom maar hier staan, liet hij ons weten toen hij ons opmerkte. Ik heb het allemaal al eens gezien. Dit is nog niet zo bijzonder, maar straks komt het. Dave en de andere twee waren er ook bij komen staan.
Felle lampen flitsten aan en klassieke muziek overstemde het geroezemoes in de zaal. Een blonde vrouw met een paar flinke borsten kwam dansend het podium op, met in haar handen een flesje cola en een leeg glas. Achter haar werd er een klimrek het podium opgereden, terwijl zij als een balletdanseres in haar blootje over het podium gleed. Na nog wat sprongetjes en kronkelende bewegingen zette ze het glas en het flesje voor het klimrek, nam toen een paar stapjes achteruit en nam een duik voorover. Met een, sierlijke zwaai, kwam ze op haar handen terecht en zocht met haar voeten steun tegen het klimrek. Langzaam probeerde ze in evenwicht te komen, waarbij haar voeten van het rek loskwamen. Lenig was ze wel, want zonder enige inspanning deed ze wat gymnastische toeren, waarbij de spagaat niet ontbrak. Hierbij kreeg het publiek een prachtig uitzicht op haar mooi glad geschoren kutje waar door elke lip een ringetje zat en waardeerde dit met een warm applaus. In gespreide stand bracht ze haar voeten weer naar het rek, die daar steun zochten. Petra en Ik volgden vol bewondering deze turnoefening, zeker toen ze een hand van de vloer liet loskomen. Met die vrijgekomen hand pakte ze het glas en bracht het
voorzichtig omhoog naar haar openstaande grotje. Met een iets trillende hand plaatste ze het glas op haar kutje en duwde het voorzichtig tot halverwege naar binnen. Het publiek in de zaal was inmiddels muisstil en van dichtbij was goed te zien hoe haar kutlipjes het glas omklemden. Opnieuw ging haar hand richting de vloer en pakte het gevulde flesje. Als een volleerd ober bracht ze het flesje omhoog, ging er mee richting het glas en vulde het met de koude cola. Een groot applaus steeg op uit het publiek en met weer haar beide handen op de vloer maakte ze nog een paar
spagaat oefeningen. Een forse neger kwam naar voren en vroeg iemand uit het publiek het podium op te komen. Steve durfde het wel aan en zoals te verwachten was mocht hij het glas uit haar kut halen en als klap op de vuurpijl, onder een enorm gejoel, leegdrinken. Met zijn lippen nat van de cola en zijn vingers glibberig van haar kutsappen verliet hij het podium en kwam weer bij ons staan. Was het lekker Steve vroegen we in koor, Ja natuurlijk wat dacht je dan zij hij z地 lippen aflikkend.
Ondertussen was het meisje weer overeind gesprongen en met een paar handkusjes nam ze afscheid van het inmiddels heet geworden publiek. Zelf was ik ondertussen ook al aardig nat tussen m地 benen en Petra ook want die kwam steeds dichter tegen me aan staan.
哲u gaat het komen, dat andere was nog allemaal niks," schreeuwde de forse neger luid boven het lawaai uit.
Plotseling klonk er een harde knal van een zweep en een enorme spiermassa, strak verpakt in een latex worstelpak betrad het podium.
Petra schrok er zichtbaar van. Zelfs de meest verstokte liefhebber van body building, die denkt alles gezien te hebben, zou hier met zijn ogen van staan te knipperen. In zijn hand had hij een enorme zweep en achter hem werden allerlei attributen geplaatst waaronder andere een paard, althans een namaak, maar wel sprekend echt, en een soort home trainer. Uit de kont van het paard stak een elektriciteitssnoer die weer verbonden was met een soort aggregaat.
Van opzij kwam een donkere vrouw, gekleed in een lang wit gewaad, het podium op. Doordat het gewaad iets doorscheen, was het goed te zien dat ze er verder niets onder droeg, behalve dan een paar lange zwarte laarzen. De ogen van de 'spierbundel' dwaalden langs haar lichaam, terwijl zij heupwiegend en sensueel rond het paard en de home trainer heen draaide. Weer knalde de zweep, net op het moment dat de vrouw heupwiegend langs hem kwam. Met zijn vrije hand pakte hij haar gewaad vast en in een ruk trok hij het van haar lichaam. Kwijlend staarde wij naar haar prachtige, iets donker getinte, naakte lichaam. Even bleef deze heerlijkheid rustig bij de rand van het podium staan om zich uitvoerig te laten bekijken. Met iets gespreide benen, tot aan de knien verpakt in zwarte laarzen, gooide ze haar haren naar achteren en stak haar borsten strak vooruit.
Plotseling knalde weer die zweep, die overigens steeds alleen maar de vloer raakte.
De 'spierbundel' liep naar de rand van het podium en tuurde de zaal in.
Petra en ik voelden een bepaalde spanning, die niet te verklaren was, in ons opkomen. We gingen op onze tenen staan om hem beter te kunnen zien. Zijn ogen dwaalden door de zaal en vonden die van Petra en mij. Wij voelden duidelijk zijn doordringende blik en staarden als zijnde gehypnotiseerd terug, terwijl alles om ons heen vervaagde. "Ja, jullie daar," galmde zijn stem door de zaal, "komen jullie maar eens op het podium.之erschrikt keken Wij hem aan. "Wij met z地 tween?" hoorden wij ons zelf vragen. "Ja, jullie twee," bulderde hij terug, "jullie zijn super geil, dat zie ik zo.
Treuzel nou maar niet zo,zeiden de jongens jullie komen er toch niet meer onder uit."
Als een stel zwijmelende jonge meisjes die zich aan hun meester overgeven, gaven
we toe aan onze eigen begeerte en liepen richting het podium.
De donkere vrouw kwam eerst op Petra af en trok haar aan haar hand omhoog.
Zonder een woord te zeggen begon zij Petra onmiddellijk uit te kleden,eerst haar bloesje en rokje, terwijl haar handen tussendoor sensueel over haar buik en dijen gleden. Het duurde niet lang voordat die vaardige handen de sluiting van haar bh los maakten en haar volle D cup er uit sprong het publiek zag haar steeds naakter worden. Petra voelde blijkbaar geen greintje schaamte want ze genoot zichtbaar van die gretige en geile blikken uit de zaal. De strelende handen gleden nu naar beneden en Petra voelde hoe een stel vingers haar slipje binnendrongen. Automatisch spreidde ze haar benen en ik zag dat ze al kletsnat was de geile sloerie. Voorzichtig werd haar slipje naar beneden gestroopt en ze stapte er gewillig uit.
Even stond Petra alleen, gadegeslagen door honderden brandende en nieuwsgierige ogen in de zaal. Het scherpe, snijdende geluid van een nieuwe zweepslag luidde het
vervolg van deze act in. De donkere vrouw kwam nu voor mij staan en gaf mij zo,n zelfde behandeling,alleen m地 laarzen mocht ik aanhouden,langzaam gleed ze met haar vingers door m地 kutje dat nu echt in brand stond van verlangen. Ze liep even naar achter op het podium en kwam terug met een flesje olie in haar handen. Een gedeelte van inhoud liet ze in de palm van haar hand lopen en ik zakte voor haar, met het geluid van krakende laarzen, door m地 knien. Voorzichtig begon ze mijn kutje in te smeren, waarbij mijn diepe zuchten duidelijk hoorbaar waren. Met een volgende lading olie werd ook mijn bilspleet bewerkt, zij trok mijn billen iets uit elkaar en vervolgens kwam ze met twee vingers bij me naar binnen.
Langzaam bewogen haar vingers in en uit en al gauw was ook mijn kontgaatje vet
van de olie.
De 'spierbundel' kwam voor haar staan en vroeg of ik wel eens paard had gereden, waarop ik bevestigend knikte."Prachtig," bulderde hij. "Paardrijden past precies bij jou," liet hij nog met een gemene lach horen.
Een rijkostuum kreeg ik niet aan, wel mijn eigen laarzen.
Ook gaf hij mij een paar paardrijd handschoenen, die precies bij de kleur van mijn laarzen pasten. Ik zag er nu uit als een supergeile amazone, klaar voor de heetste rit van mijn leven.
"Kom," bulderde de 'spierbundel' weer, terwijl hij me mee trok richting het paard.
Nu pas zag ik het zadel. Het was geen gewoon zadel. Het was een van
oorsprong Western zadel met prachtige uitsnijdingen in de zitting. Aan de zijkant zaten twee handvaten, maar in het midden zat iets dat ik eerst niet herkende. Plotseling begreep ik het en het koude zweet brak me uit. Voor en achter uit het zadel staken de beginstukjes van twee dildo's. Waarvan de voorste zo地 6cm dik was en de achterste niet veel dunner. Ik kon nog nauwelijks ademhalen van verlangen, maar toch gilde ik: "nee.....niet doen....alsjeblieft. "Hij lachte, kneep zachtjes in mijn wangen en liet zijn hand richting mijn kont glijden.
"Kijk maar hoe glad je bent," probeerde hij me gerust te stellen, "en
zo lekker nat en open," waarbij zijn vingers richting m地 kutje gingen, je gaat dit heerlijk vinden.
Hij greep me vervolgens stevig bij mijn schouders en plotseling lag ik

in zijn armen. Zijn bedoelingen lieten niets te raden over. Ik sloot
mijn ogen en voelde hoe ik langzaam op het paard werd getild. Behendig nestelde ik me in het zadel, waarbij mijn benen het paard vastgrepen.
"Zit je goed?" vroeg de 'spierbundel' met een blik in zijn ogen, waarvan je het normaal op een lopen had gezet.
"Een beetje ongemakkelijk, maar dat is niet erg," liet ik met een
verkrampt gezicht weten.
"Grote godheid," slaakte ik verschrikt uit, "hoe heb ik mij hier toe
kunnen laten verleiden." Riep ik naar Petra die nog steeds bij de hometrainer
stond te wachten wat er komen ging te wachten wat er komen ging.
Langzaam werd het zoemen van een motor hoorbaar en het paard zette zich
in beweging.
"Denk er aan, net als bij paardrijden, je knien aanklemmen en langzaam op en neer gaan," liet hij nog overbodig weten.
Ik voelde een aangename prikkeling tussen mijn benen en een warm
gevoel aan m地 billen. Als een soort stemvork vibreerde het gezoem van
het paard tegen m地 schaambeen.
Langzaam voelde ik de achterste dildo iets omhoog komen en hunkerend
hief ik mijn prachtige billenpartij op om het apparaat naar binnen te laten
glippen. Ik perste mijn kont eromheen en voelde de achterste kunsteikel met
korte schokjes in mijn bereidwillige geoliede kontgaatje in te glijden. De spieren
in m地 dijen verkrampten zich en ik begon heftig adem te halen.
Even hield het paard stil en vervolgens voelde ik ook de andere dildo
vanuit het zadel omhoog komen. Millimeter na millimeter kroop ook dit apparaat tussen mijn uitwijkende kutlipjes naar binnen, terwijl het paard weer langzaam in beweging kwam. Mijn lichaam spande zich opnieuw. Schijnbaar makkelijk gleed ook deze lange dildo in me en voelde ik dat nu ook mijn kut helemaal gevuld werd.
"Fijn?" fluisterde de 'spierbundel' mij vragend in haar oor, terwijl de
donkere vrouw met een geil dansje, waarbij haar vingers constant tussen
de benen van Petra waren, het publiek verder ophitste.
"Jaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh," kreunde ik, alles en iedereen om me heen vergeten 'dit is GEIL..........." De beide dildo's gingen nu langzaam en methodische te werk. Dit kon ik niet weerstaan, het leek allemaal zo echt. Klemvast zat ik vast gezogen aan
die twee onweerstaanbare dildo's, die hun onstuitbare en hete aanval op mijn kut en kontgaatje voortzetten. Mijn hoofd barstte bijna uit elkaar van opwinding en het zweet liep in straaltjes van m地 lichaam, zo geil was ik nu.Het gezoem ging door en het tempo versnelde. Het paard zette me nu echt in vuur en vlam en een siddering trok door mijn lichaam toen de anaal dildo tot maximale hoogte in me schoof. Ik was nu 鳬n onderdeel van deze helse machine.
"Ooooohhhhhh, dit is GEIL," kreunde ik het opnieuw uit, waarbij een
overvloed van vocht uit mijn kutje stroomde en ze overal kleverig werd.
Mijn orgasme was dicht bij, maar ik kon het nog niet te pakken krijgen.
"Op naar de eindstreep............" galmde de stem van de 'spierbundel' door de nachtclub.
Weer een zweepslag en het paard schudde nu in galop. Mijn ogen schitterden en m地 lippen waren vochtig.
Ik hield me goed vast en draaide met m地 heupen, waarbij m地 borsten uitdagend omhoog staken en m地 haar in de felle schijnwerper glansde.
Steeds als ik in het zadel op en neer veerde, voelde ik een heerlijke
tinteling. Af en toe werd het galopperen nog meer versneld en nam bij
mij de hitte nog verder toe. Door de snelle bewegingen werd m地 kut nog strakker
tegen het zadel geduwd, waardoor de trillende dildo's haar nu helemaal
in hun macht hadden.
De 'spierbundel' streelde mijn billen en sloeg hard met de zweep over de grond.
"Ja," gilde ik, terwijl ik mezelf stevig als een trotse ridder aan de
handvaten vast hield. Met haar knien stevig tegen het paard gedrukt ,
alsof ik er een deel van was, volgde ik geil kronkelend de bewegingen
van het paard en voelde ik hoe die twee hete indringers van dit bruine
monster me volledig buiten zinnen brachten. De beweging van mijn lichaam werd
steeds sneller en ik voelde alleen nog maar die heerlijk gloeiende
kunstlullen onder in mijn lichaam. Ze prikten in mijn gaten en ik duwde en schreeuwde. Het leek wel of mijn heupen hun eigen gang gingen en die twee vuurspuwende staven tussen mijn benen daardoor steeds dieper in me dreven. Er leek geen eind aan te komen, galop na galop, stoot na stoot. Een hete gloed trok door m地 buik richting m地 borsten en tepels en de brandende knoppen van die monster dildo's spuwden steeds meer vuur.
Plotseling werd de helse naaimachine in een nog hogere versnelling geschakeld. Stuiptrekkend en helemaal dolgedraaid kronkelde ik over het paard en withete schokken schoten door m地 lendenen, langs de pezen van m地 dijen en langs m地 rug. Mijn tieten zwiepten nu snel op en neer en met een schreeuw, diep uit m地 keel, kwam ik omhoog, gevolgd door een vuurgloed die eindigde in mijn hoofd. Echo's van orgasme dreunden door me heen, zweet vermengde zich met tranen en de grenzen
van de waanzin werden overschreden.
Een lang en enthousiast applaus uit de zaal begeleidde de wegtrekkende storm in m地 lichaam, terwijl ik mezelf uitgeput over het paard liet vallen en kwam daarbij zelfs nog een keer klaar.
Zo bleef ik enkele minuten, met een glimlach rond mijn lippen, liggen nahijgen en keek naar Petra die daar zichtbaar stond te genieten van deze show Langzaam herstelde ik me van deze 'show van mijn leven' en kwam ook het publiek tot bedaren.
De nu liefdevolle 'spierbundel' tilde me nu voorzichtig van het paard af,
waarna de donkere vrouw zich over mij ontfermde en me, onder
wederom een denderend applaus, meenam voor een verfrissende douche. Deze avond was voor mij nu al onvergetelijk, waarbij ik mijn grenzen had verkend
en verlegd. Na een verfrissende douche liepen de donkere vrouw en ik onder luid applaus weer het podium op richting Petra.

Word vervolgt,

Geile kusjes van JUANITA
Copyright © www.amour.nl
----Amour.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners